{0} reviews | Schrijf review

Carrefour Market / Bij Den Bels (Ramsdonk)
Kapelle-op-den-Bos - Carrefour Market bij Den Bels

Mechelseweg 43
1880 Ramsdonk (Kapelle-op-den-Bos)
BTW nr 0423234952

01571 12 26
01571 41 36
     

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Carrefour Market bij Den Bels – Al uw wensen onder één dak

Aangenaam winkelen zonder al te veel tijdverlies? Ga dan naar Carrefour Market Kapelle-op-den-Bos. Ook bekend als ‘Den Bels’. Deze supermarkt biedt u een groot assortiment aan verse producten. En dit voor de beste prijzen! De winkel is 1200 vierkante meter groot en is praktisch en gezellig ingericht. Dé ideale plek voor al uw boodschappen.

 

Persoonlijke bediening

Houdt u van de charmes van een traditionele slagerij? Dan hebt u nog een reden om in deze Carrefour Market te winkelen. Want op de beenhouwerijafdeling krijgt u een persoonlijke bediening. Hier géén voorverpakte vleeswaren – in tegenstelling tot andere supermarkten. Kies zélf wat, hoe, en hoeveel u koopt. De bekwame medewerkers pakken alles met zorg voor u in.

 

Van Den Bels naar Carrefour

'Den Bels' bestaat al sinds 1961. Geen gebrek aan ervaring dus! De zaak transformeerde in december 2012 tot Carrefour Market Kapelle-op-den-Bos. Waarom? Omdat een samenwerking met Carrefour alleen maar voordelen geeft. Carrefour levert dagelijks uw favoriete verse producten en waakt over de kwaliteit ervan. Daarnaast krijgt u een tweewekelijkse folder met tal van promoties. En vergeet vooral de voordelen van uw Carrefour Bonus Card niet! Want daar wordt u alleen maar beter van, toch?

 

Supermarkt met charme

Carrefour Market Kapelle-op-den-Bos biedt u alle voordelen van een grootwarenhuis. Maar ook de charme van een gevestigde buurtwinkel. Aarzel niet en haal snel uw boodschappentas boven: want de dagverse producten liggen op u te wachten!

Ook open op zondag !

8u-12u00

Openingsuren

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag